Lányos játékok

Lányos játékok

Lányos játékok, ingyen lányos játék, csajos játékok, online lányos játékok

Friss topikok

Statisztika

 

Farm Frenzy

2014.03.23. 11:21 | frivjatekok | Szólj hozzá!

A Farm Frenzy játékok nagy utat jártak be világszerte, rengeteg rész és epizód készült el belőle. A mai blogbejegyzésünkben ezek közül egyet, méghozzá a legelsőt mutatjuk be nektek. Ez hozta meg a sikereket az egész játék sorozatnak. A játék nem más mint egy gazdálkodós, farmer játék. A feladatod, hogy megtermeld az előért terméseket, termékeket, növényeket vagy állati javakat. Etesd az állatokat és gyűjtsd be az élelmiszereket amit adnak. Ezután pakold fel a kocsira a portékádat, és add el a piacon! A körök végén fejleszd farmodat a megszerzett pénzből, és termelj még több eladandó árut!

farmfrenzy_jatek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lanyos-jatek.blog.hu/api/trackback/id/tr895875025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: játék játékok online játékok ingyen játékok gyerekjátékok lányos játékok lányos játék farmjáték stratégiai játékok farmos játékok gyerek játékok gazdálkodós játékok csajos játékok állatos játékok farm játék ingyen csajos játék ingyen lányos játék
süti beállítások módosítása